-30% на другу одиницю чеку

19.05.2023 - 28.05.2023

Акція закінчена

Термін дії  :  19 травня  2023 по 28 травня 2023

Умови акції:  На кожну другу одиницю в чеці (та що є дешевшою) надається знижка в  розмірі 30% від вартості. 

Деталі акції : 

• Знижка здійснюється на кожний другий товар чека (-30%), який є найдешевшим   товаром в чеку, при умові, що він не є акційним (на нього немає знижки),при цьому перша одиниця, та що дорожча, может бути акційним товаром (товаром зі знижкою).

• Дисконтна картка (дк) на акційні чеки діє тільки в режимі накопичення, знижка по дк та акційна знижка не сумуються та не розраховується на неуцінений товар акційного чеку.

• При поверненні будь-якого товару з чеку, придбаного по акційній програмі ,повертаються кошти фактично сплачені за весь чек , а потім проводиться перерахунок по фактичним цінам на час здійснення операції.

• Акція  -30% на другу одиницю не поєднується з іншими активностями даного періоду – розрахунок бонусами на акційні чеки неможливий.

Акція діє в інтернет-магазині тільки при повній передоплаті за товар.
Додаткова знижка -30% на другу одиницю в marathon.ua автоматично не генерується сайтом, знижку присвоїть менеджер при обробці вашого замовлення.
Якщо ви оплачуєте онлайн, система рахує знижку 5% та після Вашої оплати ми повертаємо Вам різницю за найдешевший товар на карту з якої ви робили оплату через платіжну систему Fondy